Peace, Love & Altuna

Kära reccar,
 
Imorgon ska vi färdas in i hippierörelsens tid och åka på Woodstockfestival! Denna lilla tripp innehållandes roliga aktiviteter på dagen, en sexa (informell middagssittning, reds. anm.) med spex på kvällen, samt övernattning brukar vara bland det mest uppskattade under insparken. 
 
Vi ses imorgon vid Ekonomikum 10.45! Kom ihåg sovsäck, liggunderlag, luftmadrass (om man vill), lunch till imorgon samt frukost till tisdagen innan vi åker hem, tandborste (om man vill), alkohol (om man vill) och ett glatt humör (MAN MÅSTE). Ta även med er kontanter! Vårt programs alldeles egna sångbok kostar 50 kr och behövs under sittningen då det kommer sjungas mycket och högt. Det kommer även finnas alkohol till försäljning. 
 
Mitt tips till er är att gå och lägga er tidigt ikväll så att ni får mycket sömn inatt. I Altuna kan jag inte lova er att det blir så mycket sömn, men jag kan lova er att det blir fest så det heter duga. 
 
UPDATE: Signaturen "hungrig" undrar om det finns micro tillgängligt till lunchen och NEJ, det kommer inte gå att micra maten och heller inte lägga in något i en kyl. Ni får helt enkelt äta er lunchlåda kall, eller köpa med en sallad eller något annat innan vi tar bussen vid 11. Till frukost kan ni exempelvis ta med bröd, tubost, frukt. Eller chips. Chips kommer vara nedrans gott dagen efter!
 
 
 
 
Några bilder från förra årets Altuna (då Åkerlänna). Vi har dessvärre inte tillgång till bussen på bilden i år.
 

Er Superbloggare,
Supersnabba-silverfisken

Kommentarer
Postat av: hungrig

En liten fråga dårå: Kommer det finnas tillgång till en micro för lunchen?

2012-08-26 @ 19:43:04
Postat av: Svar till hungrig

Svar till hungrig: Jag har fått veta att det inte kommer att finnas micro utan istället ugnar och annat bra! // Nostalgikern

2012-08-27 @ 00:17:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback