Är du 2013 års insparksgeneral?

SE HIT ALLA RECCAR! Nu är tiden äntligen kommen. Från och med idag öppnar vi fönstret, startar gallringen, släpper loss hundarna, KICKAR IGÅNG ANSÖKNINGSPERIODEN för att hitta 2013 års fyra fantastiska insparksgeneraler.

 

Vi söker sociala och drivna personer som är intresserade av att organisera och planera aktiviteter samt är beredd att lägga ner tid, hjärta och själ på detta. With great power comes great responsibility! Stresstålig och en hejare på att ha många bollar i luften är andra fördelaktiga egenskaper. Att vara general innebär ansvar men också väldigt mycket nöje, det är fantastiskt givande och extremt lärorikt. Du får se drömmar gå i uppfyllelse och reccars glädjetårar efter en vecka som de kommer minnas för resten av sina liv.

 

I din ansökan vill vi att du berättar hur det kommer sig att just du är perfekt för jobbet. Har du några sidor inom dig du tror kommer passa helt perfekt för detta som vi inte känner till? Har du kanske lett en nation genom krig och kalla vintrar tidigare? Skriv gärna om du har några nya idéer samt vad du tycker var bra/dåligt med förra året. Du får gärna tänka lite outside the box om du känner för det, men det är inget krav.

 

Är det något du undrar, tveka inte att maila [email protected] med frågor. 

 

Ansökan mailas in till [email protected] senast söndagen den 3 februari.

 

Stora kramar från era tillgivna insparksgeneraler

Linus, Pontus, Johanna och Fredrika

 

 

 


Psst..

Ryktet säger att det börjar bli dags för oss att se oss omkring efter nästa generations generaler. Är du taggad? Klart du är! Håll ögon och öron (och mun?) öppna så hörs vi inom en snart framtid.